Børnekor - Voksenkor

Torsdag kl. 16.00-17.30 Piger og drenge i 4.-6. klasse*

Torsdag kl. 16.45-18.00 Piger i 7.-9. klasse

*samlet afgang med korleder fra SFO Stillinge skole

Tilmelding til korleder Charlotte Nielsen på mail: slotsgade42@stofanet.dk eller tlf. 20 16 31 53

Korene øver i Stillinge Præstegård, Stillingevej 53.

INFO:Hver korprøve starter med opvarmning af stemmerne. Herefter synger vi sjove kanons, sange og salmer, på dansk, lidt engelsk og latin, énstemmigt og flerstemmigt, acapella og med klaver. Og vi øver os også i rytmer, noder og sangteknik. Foruden korprøverne deltager koret i løbet af året ved 4-5 gudstjenester, lucia til julemøde og på plejehjemmet og evt. koncerter, fortrinsvis i Stillinge Kirke, og måske mødes vi med andre kor. Det er gratis at synge i kirkekoret - til gengæld forventes en god mødedisciplin. Skulle du alligevel være forhindret i at møde til korprøve eller gudstjeneste, er det vigtigt at melde afbud. - Men frem for alt er korsang glæden ved at synge - og synge sammen!

Stillinge Kirkes Voksenkor

Kirkens voksenkor er for alle over 15 år

Sæsonstart: onsdag den 21. august

Koret øver hver anden onsdag (primært i lige uger) kl. 19.00-21.15 i Stillinge Præstegård, Stillingevej 53

Kirkens voksenkor blev startet efter en intensiv kor-workshop i februar 2011 og tæller i øjeblikket 17 sangere fordelt på 6 herrer og 11 damer.

Koret medvirker ved 4-5 gudstjenester om året, hvor koret sammen med kirkesangeren synger for på alle salmer, evt. med overstemme, 4-stemmige korsvar og en motet efter prædiken. Desuden synger koret til et par andre musikalske arrangementer eller små koncerter i løbet af året.

Foruden kirkemusik synger koret også andre genrer. Repertoiret varierer i sværhedsgrad, sprog og stilarter.

Korleder: Charlotte Nielsen - slotsgade42@stofanet.dk - 20 16 31 53

Stillinge Kirkes Voksenkor 2018