VALG TIL MENIGHEDSRÅDENE

Se resultatet af valgforsamlingerne

MENIGHEDSRÅDSVALG

Ved valgforsamlingerne i september blev der valgt følgende medlemmer til menighedsrådene:

Hejninge sogn:

Anette Andersen

Anni Ejland Nielsen

Henrik Hviid

Lars Henrik Andersen

Uffe Pedersen

Suppleanter:

Brian Dehli

Kai Madsen

Kirke Stillinge sogn:

Poul Beierholm

Poul Tranekær Nielsen

Sanne Broustbo

Birte Andersen

Joachim Wolder

Karin Juel

Carina Rasmussen

Suppleanter:

Birthe Jensen

Søren Skovager

Loven om menighedsrådsvalg giver mulighed for at udfordre valget. Det kræver, at der indleveres en alternativ kandidatliste (eller flere). Det vil udløse et afstemningsvalg, der skal afholdes d. 17. november.

I Hejninge sogn kan en sådan liste indeholde 1-10 kandidater og skal indeholde 5 stillere. I Kirke Stillinge sogn er det 1-14 kandidater og 7 stillere. I Hejninge sogn skal der være 5 menighedsrådsmedlemmer, og i Kirke Stillinge sogn er det 7 medlemmer.

Fristen for at indlevere en sådan alternativ kandidatliste udløber d. 13. oktober. Nærmere oplysning om reglerne herfor kan fås ved henvendelse til sognepræst Morten Brøgger, ligesom man kan få de godkendte blanketter udleveret til formålet. Kandidatlister skal indleveres til sognepræst Morten Brøgger.

Indleveres der ingen alternative kandidatlister, er valget afgjort på valgforsamlingerne, og de ovennævnte personer vil være valgt til menighedsrådet for den næste funktionsperiode, det vil sige fra 1. søndag i advent i år til 1. søndag i advent 2024.

Del dette: